Torturi

*Produsele din portofoliul Grace Couture Cakes pentru evenimente speciale se lucrează doar la comandă și pot fi comandate prin email. Consultanții Grace Couture Cakes vă vor ajuta să alegeți compoziția perfectă și decorul personalizat. Mai multe detalii despre plasarea comenzii puteți găsi aici.

Cele mai bune torturi din România. Torturile Grace Couture Cakes combină ingrediente naturale de cea mai bună calitate cu un design exclusiv, devenind elementul central în conceptul evenimentelor speciale din viața dumneavoastră sau cadouri creative pe care le puteți oferi celor dragi pentru a marca un moment important.

Punem preț pe atenția față de detalii, de la aromele speciale pe care le creăm și le combinăm pentru a se adapta perfect gusturilor și dorințelor dumneavostră, până la decorul realizat de artiștii plastici din echipa noastră.

Folosim exclusiv ingrediente naturale, de calitate superioară, fără conservanți și aditivi.

Torturile Grace Couture Cakes se lucrează doar la comandă, având la bază una din cele 11 compoziții din colecția Signature. Fiecare tort din colecția Signature Cakes comandat poate fi decorat pentru a se adapta temei evenimentului: nuntă, botez, aniversare, corporate, cadou personalizat. Posibilitățile sunt nelimitate!

NEWSLETTER

FOLLOW US

error: Content is protected !!