Torturi

O selecție de torturi Signature Collection este disponibilă zilnic în cele două Cake Shop-uri Grace Couture Cakes din Piața Dorobanți nr. 5 și Băneasa Shopping City. Pentru comenzi și consultanță contactați echipa Atelierului Grace Couture Cakes. Mai multe detalii despre plasarea comenzii puteti găsi aici.

Cele mai bune torturi din România. Torturile Grace Couture Cakes combină ingrediente naturale de cea mai bună calitate cu un design exclusiv, devenind elementul central în conceptul evenimentelor speciale din viața dumneavoastră sau cadouri creative pe care le puteți oferi celor dragi pentru a marca un moment important.

Punem preț pe atenția față de detalii, de la aromele speciale pe care le creăm și le combinăm pentru a se adapta perfect gusturilor și dorințelor dumneavostră, până la decorul realizat de artiștii plastici din echipa noastră.

Folosim exclusiv ingrediente naturale, de calitate superioară, fără conservanți și aditivi.

Fiecare tort din colecția Signature Cakes comandat poate fi decorat pentru a se adapta temei evenimentului: nuntă, botez, aniversare, corporate, cadou personalizat. Posibilitățile sunt nelimitate!

Newsletter

Prin abonarea la newsletter, iti exprimi acordul cu politica de confidentialitate.

FOLLOW US